Vi er stolte av å tilby våre kunder en integrasjon mot Tripletex. Brukervennlig regnskapsføring som gir deg oversikt og kontroll. Med fleksible løsninger og automatiserte rutiner får du gjort jobben raskere og enklere. All fakturering i Fazile skjer gjennom integrasjon med  ERP systemer, dette for å sikre at vi tilbyr våre kunder ett sted for fakturering og økonomi. 

En integrasjon lar deg koble sammen et system eller verktøy du allerede bruker med Tripletex. Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. På denne måten sparer du både tid og penger!

ERP systemet

Tripletex er en brukervennlig og fleksibel regnskapsløsning sørger for effektive rutiner tilpasset dine behov. Effektiviser bokføringen med automatiske løsninger, og utnytt fordelene det gir å ha et regnskapsprogram som gir deg full oversikt over hele bedriften.

Med god oversikt og et oppdatert regnskap blir det enklere å ta de riktige beslutningene. I Tripletex holdes regnskapet oppdatert basert på aktiviteten i selskapet ditt. En sømløs kobling mellom regnskapsprogrammet og lønn, lager, betalinger, prosjekter, bank- og kasseintegrasjoner bidrar til et løpende oppdatert regnskap, enklere rapportering og mer effektiv bokføring.

ta kontakt for en demo eller for en uforpliktende prat helt enkelt