Født i skyen

Fazile sin forvaltningsplattform er født i skyen, og dette skiller den mye fra eldre og utdaterte systemer som er bygd opp som monolitiske applikasjoner. I en skybasert løsning er alle kunder på samme versjon, og oppgraderinger skjer løpende og samtidig for alle brukere. Dette gjør integrasjoner raskere og rimeligere sammenlignet med tradisjonelle «on-premise» systemer. 

Full kontroll!

Fazile sin forvaltningsplattform gir deg full kontroll over kontrakthåndtering. Fra opprettelse til regulering og utsending av reguleringsbrev, håndterer Fazile også opsjoner, garantier, inn- og utflyttingsprotokoller og hjelper deg å få kontroll på utløp på leiekontrakter. Dette sikrer en ryddig og effektiv utleieprosess. Med Fazile automatiseres hele faktureringsprosessen for hver enkelt leiekontrakt. Du kan enkelt overføre fakturagrunnlag til ditt regnskapssystem via Faziles integrasjonsplattform, og derfra fakturere med trygghet og på en kjent måte. Fazile gir deg god oversikt over reskontroen og sikrer en sømløs økonomisk håndtering.

Intelligent

Et intelligent forvaltningssystem som effektiviserer, forenkler og gir bedriftene samt brukerne bedre kontroll. Alltid oppdatert informasjon hjelper deg å treffe gode beslutninger.

Fleksibelt

Fazile er bygget på skybasert teknologi med fleksible moduler. Problemfri og stabil drift og lar deg jobbe når du vil og hvor du vil.

Brukervennlighet

Lett å ta i bruk og utviklet med tanke på brukeren. Det er enkelt å navigere og få oversikt over dine oppgaver og din eiendomsportefølje.

Automatisert

Fazile automatiserer dine standard forvaltningsprosesser. Det gir deg mer tid til å jobbe med utvikling av din portefølje og sikrer effektiv drift.

Åtte grunner til hvorfor en 100% skybasert løsning gir deg mer verdi for pengene

Med en ekte skyløsning trenger brukerne bare én nettleser for å få tilgang, noe som gjør tilgangen pålitelig og mindre utsatt for feil. Ved å konsolidere tilgangen til én plattform, minimeres risikoen for tekniske problemer og komplikasjoner knyttet til flere systemer.

Et skybasert forvaltningssystem med åpne APIer gir organisasjoner enestående fleksibilitet og skalerbarhet. Ved å bruke åpne APIer kan systemet enkelt integreres med eksisterende programvare og tredjeparts applikasjoner, slik at organisasjonen kan tilpasse og utvide funksjonaliteten etter behov. Dette gjør det mulig for organisasjonen å vokse og tilpasse seg endrede forretningskrav uten å måtte bytte ut hele systemet.

Med tilgjengeligheten av en ekte skybasert løsning på alle nettlesere, unngår man begrensningene som noen eldre applikasjoner kan ha med kun én støttet nettleser. Dette sikrer en sømløs og enhetlig brukeropplevelse på tvers av ulike plattformer.

En enkelt installasjon av systemet gjør det enklere å oppdage og løse problemer raskere. Hvis det oppstår et problem, vil det påvirke alle brukere, noe som fører til raskere feilsøking og færre forstyrrelser i driften.

Fordi det kun er én installasjon av systemet, får alle brukere umiddelbar tilgang til nye funksjoner og oppdateringer. Dette sikrer at alle brukere nyter godt av den nyeste programvareversjonen og forbedringene som følger med.

Ved behov for support kan konsulenter logge seg på det samme systemet som brukeren, uavhengig av hvor de befinner seg. Dette muliggjør effektiv og sømløs assistanse, uansett hvor brukeren er lokalisert.

Ved å ha flere organisasjoner logget inn i samme system, blir det enklere å dele ressurser og samarbeide, noe som fører til lavere kostnader for hver enkelt organisasjon. Dette gir økt verdi for pengene og muligheten til å dra nytte av felles ressurser.

Alle ressursene er optimalisert for å støtte én installasjon av systemet, noe som gjør det mulig for softwareleverandøren å gi en pålitelig tjeneste til en lavere kostnad. Dette sikrer en stabil og konsistent brukeropplevelse, samtidig som kostnadene holdes på et minimum.

Fazile plattformen er bygd på en multitenant-struktur, der alle kunder deler samme applikasjon med et logisk skille mellom sine data. Dette betyr at det kun er én versjon av programvaren, men hver kunde har tilgang til og ser kun sine egne data.

Sammenlignet med «on-premise» monolitiske applikasjoner, som er én kjempestor konteiner med all funksjonalitet, tilbyr Fazile en raskere og smidigere opplevelse. Den modulære oppbygningen gjør vedlikehold, oppdateringer og videreutvikling langt mindre komplekst. Dette gjør det mulig for eiendomsforvaltere å dra nytte av de nyeste teknologiene og mulighetene for effektivisering uten å bli hemmet av teknisk gjeld eller komplekse oppgraderingsprosesser.

Med Fazile sin skybaserte plattform kan eiendomsforvaltere være sikre på å ha en fleksibel, oppdatert og effektiv løsning som er optimalisert for kravene i dagens marked.

Kontakt oss, vi bistår og hjelper deg

Noen av våre fornøyde kunder

Følg oss på LinkedIn!