kontakt oss,
vi bistår og hjelper deg

Fazile består av et meget erfarent team med lang fartstid innen utvikling av teknologiske plattformer innen PropTech og eiendom. Fazile-teamet setter alltid kunden i fokus når de utvikler fleksible og brukervennlige digitale verktøy. Ta kontakt hvis du og din bedrift ønsker en demonstrasjon av løsningen, eller send inn kontaktskjema under for en uforpliktende prat.

Lars Olav Gaden

Erfaren leder med lang fartstid innen informasjonsteknologi og produktutvikling. God forretningsforståelse og utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon fra BI. Bred kompetanse innen digitalisering, API-plattformer, salgsledelse, partner management, prosjektledelse, Go-to-market strategier og IOT.

Renate Johnsen

Erfaren leder innen eiendomsforvaltning, med 20 års erfaring fra eiendomsbransjen. Dyktig innen forhandlinger, budsjettering, Microsoft Office, eiendomsøkonomi og mva-regler. Jobbet med automatisering og robotikk, og har erfaring som prosjektleder med bruk av verktøy som Confluence og Jira.

Sterk eiendomskompetanse med to bachelorer fra Handelshøyskolen BI innen eiendom og internasjonal markedsføring og ledelse.

Peter Faarlund

Peter har bred operativ- og ledelseserfaringerfaring innen regnskap og økonomi og jobber mye med eiendomsbransjen og problemstillinger knyttet til grensensittet mellom regnskap/rapportering og eiendomsforvaltning. Peter er en sertifisert prosjektleder (PMI-PMP og PRINCE2) og tilrettelegger for prosessforbedringer med mye erfaring innen ERP-systemdesign og implementering.

ta kontakt for en demo eller for en uforpliktende prat helt enkelt