Kontakt oss, vi bistår og hjelper deg

Fazile består av et meget erfarent team med lang fartstid innen utvikling av teknologiske plattformer innen PropTech og eiendom. Fazile-teamet setter alltid kunden i fokus når de utvikler fleksible og brukervennlige digitale verktøy. Ta kontakt hvis du og din bedrift ønsker en demonstrasjon av løsningen, eller send inn kontaktskjema under for en uforpliktende prat.

Lars Olav Gaden

Renate Johnsen

Charlotte Sjom

Aleksandra Amundsen

Erik André Paulsen

Wilhelm Meyer

Peter Faarlund

Claus Seeberg

Ta kontakt for en demo eller for en uforpliktende prat - helt enkelt!

Hos oss forstår vi viktigheten av å holde seg oppdatert i den stadig skiftende eiendomsbransjen, og vi setter pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Som dedikerte aktører i bransjen er vi her for å støtte deg i å opprettholde en konkurransedyktig posisjon og maksimere potensialet til din eiendomsportefølje. Vi forstår at nøkkelen til suksess ligger i å tilpasse seg endringer, og derfor er vårt team klare til å demonstrere Fazile plattformen.

Vårt erfarne team av eksperter står til din disposisjon for å tilby skreddersydde løsninger og rådgivning som passer dine spesifikke behov. Enten det gjelder økonomisk kontroll eller samsvar og rapportering, er vi her for å støtte dine mål.

Vennligst fyll ut skjemaet med dine kontaktdetaljer og en kort beskrivelse av hvordan vi kan bistå deg. Vi ser frem til å starte denne spennende reisen sammen og bidra til din suksess i eiendomsbransjen.