Integrasjon og API

En av kjerneverdiene i fazile sin plattform er vår API strategi for å kunne integrere mot flere typer samarbeidspartnere. Vi skal være veldig gode på kontraktsforvaltning og så har vi mange partnere som gir deg som kunde en mer helhetlig brukeropplevelse for oppgaver som er nære til vår plattform. Ingen systemleverandører kan være gode på alt og vi er sikre på at denne strategien gir bedre løsninger for våre kunder.

Vi har også vårt eget API for fazile data hvor du som kunde kan hente ut relevant data for å jobbe videre inn mot BI, datavarehus eller andre type rapporter. Dette finner du mer informasjon om her:  https://api.fazile.no/clients/swagger-ui/index.html#/

Våre integrasjoner

ERP

All fakturering skjer gjennom integrasjon med  ERP systemer, dette for å sikre at vi tilbyr våre kunder et sted for fakturering og økonomi. Vi synes det er en dårlig ide å bygge nok et ERP system, da det finnes mange gode på markedet fra før.

Vi har også muligheter for integrasjon via filloverføring til API mot mindre ERP aktører eller mer offline setup dersom du er en SMB aktør med cloud connector.

Vi har integrasjoner mot:

Xledger er et skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) som tilbyr en komplett løsning for regnskap, økonomi og andre forretningsprosesser. Den gir automatisering av oppgaver, sanntidsinnsikt og brukervennlighet, og er skalerbar for bedrifter av alle størrelser. Xledger kan integreres med en rekke andre systemer for sømløs flyt av data.

PowerOffice er et fleksibelt system som kan tilpasses bedrifter i alle bransjer. Uansett om du er en liten enkeltmannsforetak eller en mellomstor bedrift, kan PowerOffice hjelpe deg med å effektivisere din regnskaps- og økonomistyring.

Tripletex er en skybasert økonomiplattform som samler alt du trenger for å styre bedriftens økonomi på ett sted. Den tilbyr automatisering, sanntidsinnsikt og brukervennlighet, og skaleres for vekst. 

Visma Business er et skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) som tilbyr en komplett løsning for regnskap, økonomi og andre forretningsprosesser for små og store bedrifter i Norge og Norden.

24SevenOffice er et komplett skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) som effektiviserer alle deler av din bedrift. Få full kontroll over økonomi, prosjekter, HR, CRM og mer – alt på ett sted.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) skreddersydd for små og mellomstore bedrifter.  Få alt du trenger på ett sted for å optimalisere forretningsprosesser og øke produktiviteten.

DATA

Vi utvikler nye datapunkter for våre kunder. Vi vil i snarlig fremtid lansere muligheter for kredittsjekk for privatpersoner og bedrifter, samt matrikkeldata.

Våre partnere er:

Bislab er et norsk kredittopplysningsforetak som tilbyr innovative løsninger for kredittvurdering av både bedrifter og privatpersoner. De har etablert seg som en ledende aktør i bransjen, og er kjent for sin brukervennlighet, fleksibilitet og fokus på norske behov.

FDV

Vi mener at alle aktører innen eiendom fortjener bedre tjenester på tvers av flere teknologier for å sikre at informasjon flyter sømløst mellom forskjellige tech leverandører. Dette sikrer god verdi for både eiere og leietakere.

Fazile har som mål å bidra til at disse prosessene blir best mulig for sluttkunden og at vi “snakker” godt med relevante datapunkter innen eiendom. 

Våre partnere er:

Propely er et moderne FDV-system (Forvaltning, Drift og Vedlikehold) som digitaliserer og forenkler eiendomsforvaltning for både eiendomsbesittere, driftspersonell og leietakere.

LAFT er et brukervennlig skybasert FDV-system (Forvaltning, Drift og Vedlikehold) som hjelper deg med å effektivisere og forenkle driften av din eiendom.

MARKED

Vi samarbeider med flere aktører når det gjelder tjenester på toppen av vår plattform. Disse kan tilby en markedsplass på toppen av Fazile. Allerede på plass er finn.no, og i fremtiden vil du også kunne bestille depositumskonto, rett fra Fazile.

Vi har integrasjoner mot:

FINN.no er Norges ledende markedsplass for eiendom, og tilbyr et bredt utvalg av tjenester for både utleiere og leietakere. Uansett om du skal leie ut en leilighet, hybel, garage eller næringslokale, er FINN.no det perfekte stedet å starte.

Følg oss på LinkedIn!