Integrasjon og API

En av kjerneverdiene i fazile sin plattform er vår API strategi for å kunne integrere mot flere typer samarbeidspartnere. Vi skal være veldig gode på kontraktsforvaltning og så har vi mange partnere som gir deg som kunde en mer helhetlig brukeropplevelse for oppgaver som er nære til vår plattform. Ingen systemleverandører kan være gode på alt og vi er sikre på at denne strategien gir bedre løsninger for våre kunder.

Vi har også vårt eget API for fazile data hvor du som kunde kan hente ut relevant data for å jobbe videre inn mot BI, datavarehus eller andre type rapporter. Dette finner du mer informasjon om her:  https://api.fazile.no/clients/swagger-ui/index.html#/

Våre integrasjoner

ERP

All fakturering skjer gjennom integrasjon med  ERP systemer, dette for å sikre at vi tilbyr våre kunder et sted for fakturering og økonomi. Vi synes det er en dårlig ide å bygge nok et ERP system, da det finnes mange gode (og noen dårlige) i markedet.

Vi har også muligheter for integrasjon via fill/JSON mot mindre ERP aktører eller litt mer offline setup dersom du er en SMB aktør.

Vi har integrasjoner mot:

DATA

Vi utvikler nye datapunkter for våre kunder. Vi vil i snarlig fremtid lansere muligheter for kredittsjekk for privatpersoner og bedrifter, samt matrikkeldata.

Våre partnere er:

FDV

Vi mener at alle aktører innen eiendom fortjener bedre tjenester på tvers av flere teknologier for å sikre at informasjon flyter sømløst mellom forskjellige tech leverandører. Dette sikrer god verdi for både eiere og leietakere.

Fazile har som mål å bidra til at disse prosessene blir best mulig for sluttkunden og at vi “snakker” godt med relevante datapunkter innen eiendom. 

Våre partnere er:

MARKED

Vi samarbeider med flere aktører når det gjelder tjenester på toppen av vår plattform. Disse kan tilby en markedsplass på toppen av Fazile. Allerede på plass er finn.no, og i fremtiden vil du også kunne bestille depositumskonto, rett fra Fazile.

Vi har integrasjoner mot:

Følg oss på LinkedIn!