helt enkelt

Fazile er et intelligent, fleksibelt og veldig brukervennlig forvaltningssystem som gir deg god oversikt over bedriftens eiendomsportefølje, der detaljene aldri er mer enn noen tastetrykk unna.

hvorfor velge fazile?

Intelligent

Et intelligent forvaltningssystem som effektiviserer, forenkler og gir bedriftene samt brukerne bedre kontroll. Alltid oppdatert informasjon hjelper deg å treffe gode beslutninger.

Fleksibelt

Fazile er bygget på skybasert teknologi med fleksible moduler. Problemfri og stabil drift og lar deg jobbe når du vil og hvor du vil.

Brukervennlig

Lett å ta i bruk og utviklet med tanke på brukeren. Det er enkelt å navigere og få oversikt over dine oppgaver og din eiendomsportefølje.

Automatisert

Fazile automatiserer dine standard forvaltningsprosesser. Det gir deg mer tid til å jobbe med utvikling av din portefølje og sikrer effektiv drift.

Justeringsmodul

Få full oversikt over dine justeringsforpliktelser med Fazile. Ved å registrere dine prosjekter kan ulike scenarier simuleres for å se hvilke økonomiske konsekvenser eventuelle endringer og nye innflyttinger vil medføre for din virksomhet.

utviklet av
eiendomsfolk

Fazile er utviklet av spesialister på eiendomsforvaltning, økonomi og digital transformasjon. Sammen har vi utviklet et nytt, fremtidsrettet forvaltningssystem som effektiviserer, forenkler og gir bedriftene bedre kontroll.

Full oversikt

Med Fazile har du full oversikt med dashboards for hele virksomheten og samtidig rask tilgang til alle detaljer. Automatisering og gode rapporteringsmuligheter bidrar til verdiskaping, vekst og gode kundeopplevelser.

Skybasert teknologi gir problemfri og stabil drift og lar brukerne jobbe når de vil og hvor de vil. Fazile lever ikke i isolasjon men er tett integrert med de viktigste skybaserte regnskapssystemene. Dette eliminerer behovet for dobbeltregistrering og minsker faren for feil.

Integrasjon med andre viktige verktøy vil bidra til mer intelligent drift, gir bedre oversikt og et bedre grunnlag for å ta gode beslutninger.

STOR OG LITEN

Fazile er laget med tanke på å løse forvaltningsoppgaver for store eiendomsaktører med komplekse oppgaver. Samtidig har vi tilpasset plattformen slik at mindre virksomheter kan bruke den fullt ut med fokus på integrasjon, automatisering og effektivitet. Vi kaller det verdi i alle ledd.

BRUKERVENNLIG FORVALTNINGSSYSTEM
GOD OVERSIKT OVER EIENDOMSPORTEFØLJEN
FAZILE - HELT ENKELT
vi er tett på

Som Fazile-kunde blir du fulgt tett gjennom både implementering, drift og support.

tett oppfølging

Våre spesialister er alltid tilgjengelig om du trenger hjelp.

god opplæring

Vi samarbeider tett med hele din organisasjons og gir brukerne god opplæring.

smertefri overgang

Vi sørger vi for at overgangen til Fazile blir både smidig og smertefri.

vår metode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skybasert teknologi gir problemfri og stabil drift og lar brukerne jobbe når de vil og hvor de vil. Fazile er tett integrert med de viktigste data leverandører og ERP systemer i markedet. Dette eliminerer behovet for dobbeltregistrering og minsker faren for feil.

Integrasjon med andre viktige verktøy ved bruk av Fazile sin API platttfom vil bidra til mer intelligent drift, gi bedre oversikt og et bedre grunnlag for å ta gode beslutninger. 

“Vi mener eiendomsforvaltere trenger bedre løsninger. Derfor laget vi det selv, helt enkelt.”

Team Fazile