Fleksibelt og
veldig brukervennlig

Fazile er utviklet av spesialister på eiendomsforvaltning, økonomi og digital transformasjon. Vi utvikler svært brukervennlige, digitale verktøy for forvalter og gårdeier, som bidrar til verdiskaping, vekst og gode kundeopplevelser.

Intelligente funksjoner

Digital kontrakt

Fazile håndterer alle leiekontrakter, enten du foretrekker å bruke egne kontrakter eller kontraktsbiblioteket i Fazile. Kontraktene i Fazile er alltid oppdaterte og i tråd med standardene til Norsk Eiendom.  Fazile regulerer leie og sender automatisk ut reguleringsbrev til leietagerne. Fazile holder også orden på opsjoner, garantier og depositum.

Automatisk fakturering

Fazile automatiserer faktureringsprosessen for hver enkelt leiekontrakt. Fakturagrunnlag kan via Faziles intergasjonsplattform enkelt overføres til regnskapssystemet og faktureres derifra. Uansett hvilken løsning som velges gir Fazile brukeren god oversikt over reskontroen.  

Håndtering av omsetningsleie

Leietakere med omsetningsbasert leie kan enkelt registrere sin egen omsetning i Fazile. Utleier og senterleder vil ha full oversikt over den enkelte butikk eller eiendom.
Omsetningsleie og markedsføringsbidrag avregnes med noen få enkle tastetrykk.

Leiefritak

Myndighetene har blitt strengere med hensyn til korrekt mva. – og regnskapsmessig håndtering av perioder med leiefritak. Fazile sørger automatisk for korrekt håndtering av dette.

Leietakerportal

Dine kunder har tilgang til viktig informasjon gjennom sin leietakerportal. Der vil de finne fakturaoversikt, kontrakter, innrapportering av omsetning og MVA status.

Digital Signatur

Med Fazile får virksomheten effektiv dokumentflyt med digitale signaturer.  Sikkerheten er godt ivaretatt med verifisering via BankID.

MVA-erklæring

Fazile gjør det lett å håndtere den årlige MVA-erklæringen til dine leietakere. Med få tastetrykk sendes erklæringen til alle leietakere. Du har god oversikt over hvem som har svart, hvem som må følges opp og får enkelt tilgang til avviksrapporter.

Avregning av felleskostnader

Med full integrasjon med virksomhetens ERP-system sørger Fazile for løpende avregning av felleskostnader for alle eiendommer og alle leietakere med varsling ved eventuelle avvik.

Ta kontakt for en demo eller for en uforpliktende prat - helt enkelt!

Hos oss forstår vi viktigheten av å holde seg oppdatert i den stadig skiftende eiendomsbransjen, og vi setter pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Som dedikerte aktører i bransjen er vi her for å støtte deg i å opprettholde en konkurransedyktig posisjon og maksimere potensialet til din eiendomsportefølje. Vi forstår at nøkkelen til suksess ligger i å tilpasse seg endringer, og derfor er vårt team klare til å demonstrere Fazile plattformen.

Vårt erfarne team av eksperter står til din disposisjon for å tilby skreddersydde løsninger og rådgivning som passer dine spesifikke behov. Enten det gjelder økonomisk kontroll eller samsvar og rapportering, er vi her for å støtte dine mål.

Vennligst fyll ut skjemaet med dine kontaktdetaljer og en kort beskrivelse av hvordan vi kan bistå deg. Vi ser frem til å starte denne spennende reisen sammen og bidra til din suksess i eiendomsbransjen.

Følg oss på LinkedIn!