Eiendomsforvaltning er en kompleks bransje som er underlagt en rekke regler og forskrifter.

En viktig del av vårt helhetlige økosystem for kontraktsforvaltning, er å samle relevante tjenester på toppen av Fazile plattformen.

 

Vi har bygget Fazile slik at våre partnere innen forvaltning og regnskap kan jobbe med å levere god verdi og fokusere på å bygge gode løsninger sammen med våre felles kunder.

Fazile er en åpen plattform basert på åpne API`er med ferdige integrasjoner mot ledende ERP systemer.

Oversikt på integrasjoner og API her:

Ta kontakt for en demo eller en prat?

Våre forvaltnings-partnere:

Intelligent

Et intelligent forvaltningssystem som effektiviserer, forenkler og gir bedriftene samt brukerne bedre kontroll. Alltid oppdatert informasjon hjelper deg å treffe gode beslutninger.

Fleksibelt

Fazile er bygget på skybasert teknologi med fleksible moduler. Problemfri og stabil drift og lar deg jobbe når du vil og hvor du vil.

Brukervennlighet

Lett å ta i bruk og utviklet med tanke på brukeren. Det er enkelt å navigere og få oversikt over dine oppgaver og din eiendomsportefølje.

Automatisert

Fazile automatiserer dine standard forvaltningsprosesser. Det gir deg mer tid til å jobbe med utvikling av din portefølje og sikrer effektiv drift.

Ta kontakt for en demo eller for en uforpliktende prat - helt enkelt!

Hos oss forstår vi viktigheten av å holde seg oppdatert i den stadig skiftende eiendomsbransjen, og vi setter pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Som dedikerte aktører i bransjen er vi her for å støtte deg i å opprettholde en konkurransedyktig posisjon og maksimere potensialet til din eiendomsportefølje. Vi forstår at nøkkelen til suksess ligger i å tilpasse seg endringer, og derfor er vårt team klare til å demonstrere Fazile plattformen.

Vårt erfarne team av eksperter står til din disposisjon for å tilby skreddersydde løsninger og rådgivning som passer dine spesifikke behov. Enten det gjelder økonomisk kontroll eller samsvar og rapportering, er vi her for å støtte dine mål.

Vennligst fyll ut skjemaet med dine kontaktdetaljer og en kort beskrivelse av hvordan vi kan bistå deg. Vi ser frem til å starte denne spennende reisen sammen og bidra til din suksess i eiendomsbransjen.

Følg oss på LinkedIn!